gurka

guide

Penisförlängare - Större storlek utan kirurgi

Drömmer du om en större penis utan att ta till kirurgiska ingrepp? Det kan låta för bra för att vara sant, men det är faktiskt möjligt. Om du vill undvika riskerna och komplikationerna som kirurgi medför, är en penisförlängare det enda alternativet för en långsiktig uppgradering av storleken. Låt oss utforska detta ämne närmare och få en djupare förståelse för hur en penisförlängare kan påverka ditt sexliv positivt.

Vad är en penisförlängare och hur fungerar den?

En penisförlängare är en innovativ anordning som, från början utvecklades som ett postoperativt instrument, används för att gradvis förlänga penisen genom permanent celldelning. Denna teknik, känd som cytokines, sträcker vävnaden och ökar längden på ett naturligt sätt. För att förstå processen bättre kan vi jämföra den med användningen av örsmycken, där smycket inte bara töjer ut huden utan faktiskt tvingar örsnibben att bilda nya celler. På liknande sätt fungerar en penisförlängare genom att stimulera tillväxt och sträckning.

Hur används en penisförlängare?

Att använda en penisförlängare kräver en investering av tid, tålamod och uthållighet för att uppnå optimala resultat. En noggrann uppföljning av tillverkarens guide och uppstartsprogram är avgörande. Under den första veckan bör användningen begränsas till en timme per dag, och gradvis ökas under behandlingens gång, upp till sex timmar per dag.

Förlängaren består av en justerbar ring som placeras runt penisroten. Två stänger, vars längd anpassas efter önskad sträckning, sitter på ringen. En rem placeras bakom ollonet och fästs på stängerna, vilket resulterar i en konstant sträckning av penisen. Sträckningen är anpassningsbar beroende på din ursprungliga penislängd och behandlingsframsteg.

Vilka Modeller är Bäst på Marknaden?

De mest erkända och framstående modellerna kommer från den danska tillverkaren som introducerade den patenterade Penile Traction Technology. Jes Extender, med varianter som Titanium och Original Gold, har varit synonymt med kvalitet sedan 1995. Male Edge, lanserade år 2008, erbjuder modernare alternativ i tålig POM-plast.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

Studier publicerade i British Journal of Urology har dokumenterat signifikanta resultat. En undersökning med 16 män visade en genomsnittlig ökning på 2,3 cm i slakt tillstånd och 1,7 cm i utsträckt tillstånd efter sex månaders användning. Resultaten varierar, och en 30% ökning anses vara genomsnittet efter sex månader, men vissa individer har uppnått både snabbare och långsammare resultat.

Varför använda en penisförlängare?

Många människor känner sig missnöjda med storleken eller formen på sina könsorgan, påverkade av normer som presenteras i media. Även om det är viktigt att komma ihåg att storleken inte definierar sexuell prestation, kan en penisförlängare vara ett val för dem som söker en ökad längd eller en kroppsuppgradering. Det är också en möjlighet för dem som har en böjd penis och önskar att räta ut den.

Andra alternativ: penispumpar och sleeves

För de som vill undvika längre tidsengagemang finns temporära alternativ som penispumpar och sleeves. Penispumpar, genom användning av stimulerande vakuum, ger tillfällig ökning före samlag. Sleeves, som träs på under samlag, kan ge ökad tjocklek och längd vid behov.

Avslutande tankar och reflektioner

Att använda en penisförlängare är ett personligt beslut och kräver engagemang. Följande tillverkarens instruktioner noggrant och vara uppmärksam på kroppens signaler är avgörande för säker och effektiv användning. Oavsett val, kom ihåg att storleken inte är den enda faktorn för sexuell tillfredsställelse, och att självkänsla och kommunikation i förhållandet spelar en lika viktig roll. Ta dig tid att överväga dina egna behov och mål innan du tar beslut om att använda en penisförlängare.

Summering

  1. Vad är en penisförlängare och hur fungerar den:
    • En anordning utvecklad för att öka penislängden genom permanent celldelning och sträckning av vävnad.
  2. Hur används en penisförlängare:
    • Kräver tidsinvestering, tålamod och regelbunden användning enligt tillverkarens guide.
    • Justerbar ring placeras runt penisroten, stänger och rem används för konstant sträckning.
  3. Vilka modeller är bäst på marknaden:
    • Jes Extender (Titanium, Original Gold) och Male Edge, med Penile Traction Technology.
  4. Vilka resultat kan du förvänta dig:
    • Genomsnittlig ökning på 30% efter sex månaders användning, enligt studier i British Journal of Urology.
  5. Varför använda en penisförlängare:
    • För dem som söker ökad längd eller kroppsuppgradering.
    • Kan vara ett alternativ för att räta ut en böjd penis.
  6. Andra alternativ: penispumpar och sleeves:
    • Penispumpar ger tillfällig ökning före samlag.
    • Sleeves ger ökad tjocklek och längd vid behov under samlag.
  7. Avslutande tankar och reflektioner:
    • Användning kräver personligt engagemang och noggrann uppföljning av tillverkarens instruktioner.
    • Storleken är inte den enda faktorn för sexuell tillfredsställelse; självkänsla och kommunikation spelar också en viktig roll.
Penisförlängare
Vi lagrar inga cookies och spårar inget för vi värdesätter användarnas integritet