tjejer i sexiga underkläder

guide

Skötsel av sexdockor

Att ta hand om din sexdocka är av yttersta vikt för att säkerställa dess långvariga skönhet och njutning. Här är en noggrann guide för att säkerställa att varje detalj av din investering bibehåller sin kvalitet över tid:

Hår och naglar

Din sexdockas hår är tillverkat av högkvalitativt syntetiskt material, och att hålla det i toppskick är enkelt. Regelbunden borstning är nyckeln till att undvika tovor och bevarar dess lenhet. Tvätta håret med ett skonsamt schampo och balsam för att hålla det mjukt och följsamt. Undvik att färga håret, eftersom starka färgämnen kan påverka dess struktur negativt. Naglarna behöver ingen extra behandling, men undvik att måla dem eller applicera smink på dockans hud för att bevara dess naturliga skönhet.

Kläder

För att säkerställa att din sexdocka förblir fläckfri och oblemmerad är det bäst att undvika mörka kläder. Mörka färger har en tendens att överföras till huden, vilket kan påverka det realistiska utseendet. Opt for ljusa och färgglada kläder för att undvika potentiella problem.

Rengöring

Enkel rengöring är nyckeln till att bibehålla din sexdockas hygien. Skölj av huden med ljummet vatten och använd Mshop Care Clean:IT för en skonsam desinficering som inte påverkar den naturliga känslan. Intern rengöring kan utföras med det medföljande verktyget, fyllt med vatten och applicera genom olika öppningar för att säkerställa en grundlig rengöring.

Bevarande av hudens känsla

 För att säkerställa att din sexdockas hud förblir len och verklighetstrogen, använd Fleshlight Renewing Powder efter varje rengöring. Detta pulver hjälper till att bevara känslan och skydda mot eventuell förlust av mjukhet över tid.

Förvaring

Att rätt förvara din sexdocka är lika viktigt som dess dagliga skötsel. Ligg den raklång på en dammfri, torr och sval plats. Var noga med att undvika att böja lederna för mycket under förvaring, och se till att inga kläder är i direkt kontakt med huden, för att förhindra färgöverföring. Om möjligt, förvara inte flera dockor eller sexleksaker tillsammans för att undvika skador på materialet.

Genom att följa dessa omfattande riktlinjer kommer du inte bara att bibehålla din sexdockas skick, utan också säkerställa att varje ögonblick med den förblir så realistiskt och njutbart som möjligt.

Summering:

  1. Hår och Naglar:
    • Regelbunden borstning och milda tvättar för att bevara hårets lenhet.
    • Undvik starka färgämnen för att skydda det syntetiska materialet.
    • Måla inte naglarna eller applicera smink på huden för att undvika skador.
  2. Kläder:
    • Undvik mörka kläder för att förhindra färgöverföring till huden.
    • Välj ljusa och färgglada kläder för att undvika potentiella problem.
  3. Rengöring:
    • Skölj huden med ljummet vatten och använd Mshop Care Clean:IT för desinficering.
    • Använd det medföljande rengöringsverktyget för intern rengöring.
  4. Bevarande av Hudens Känsla:
    • Använd Fleshlight Renewing Powder efter varje rengöring för att bevara lenhet och realism.
  5. Förvaring:
    • Förvara dockan liggandes på en dammfri, torr och sval plats.
    • Undvik att böja leder för mycket under förvaring.
    • Se till att inga kläder är i direkt kontakt med huden för att förhindra färgöverföring.
    • Förvara inte flera dockor eller sexleksaker tillsammans för att undvika skador på materialet.
Sexdockor
Vi lagrar inga cookies och spårar inget för vi värdesätter användarnas integritet